ANNELINO TE INVATA ARTA DE A ZAMBII


Fiind ultimul magazin din franciza Anne Bebe, Annelino este situat in zona de nord a capitalei, la etajul intai al complexului Baneasa Shopping City. Acesta impresioneaza atat prin designul elegant, cat si prin produsele unicat. Annelino isi propune sa depaseasca limitile in ce priveste creatiile pentru copii, ducandu-le intr-o zona exclusivista, putin explorata pe piata din Romania. Aici va puteti pune in practica toate visele legate de hainutele micutilor, tranformandu-le in adevarate opera de arta.

  • Andreea Patrascu
    Fiind la al doilea copil, la Annelino am descoperit ceea ce cautam de mult, eleganta. Producatorii din acest domeniu au obiceiul de a confectiona hainutele si accesoriile pentru copii colorate si tipatoare. Annelino vine cu o versiune noua, mult imbunatatita, bazata pe culori pastelate si detalii menite sa te cucereasca. A fost dragoste la prima vedere, iubesc Annelino!
  • Madalina Burlacescu
    Desi este un magazin deschis recent, Annelino m-a impresionat. Sincer nu ma asteptam sa fie atat de bine gandit. Pe langa designul superb al magazinului, hainutele sunt extrem de bine realizate. De asemenea, am gasit tot felul de accesorii dragalase pe care bebelusul meu le adora. Multumesc Annelino, voi reveni!
  • Georgiana Voievozeanu
    Sunt clienta fidela Anne Bebe si credeam ca nu ma mai poate surprinde nimic legat de ei! Ei bine, Annelino a facut-o. Este intr-adevar o varianta premium, un loc in care este imposibil sa pleci cu mana goala. De la hainute, la fundite sau ursuleti, totul este minunat.Personalul este foarte amabil si iti ofera variante in orice problema. Recomand!
<